ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σασμός: Λάλος και Λαμπροπούλου στην πρώτη κοινή συνέντευξη μετά τον γάμο της χρονιάς

adv


 Ο Μαθιός και η Βασιλική είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Σασμού και το τηλεοπτικό κοινό περίμενε με ανυπομονησία για να δει τον γάμο τους, μετά από το επεισοδιακό κλείσιμο του πρώτου κύκλου της σειράς με τη σύλληψη του Μαθιού.

Τα social media είχαν πάρει φωτιά, ο Alpha είχε κυκλοφορήσει προσκλητήρια και μοίραζε μπομπονιέρες και ξηροτήγανα για να γιορτάσει το γεγονός. Ενώ στο Twitter είχε στηθεί μέχρι βιβλίο ευχών για τους νεόνυμφους με μαντινάδες. Τώρα είναι από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα για να μοιραστούν όσα έζησαν από τα γυρίσματα του γάμου τους και πως βλέπουν τη συνέχειά τους σαν αντρόγυνο. Δεδομένου πως ανάμεσά τους υπάρχει το πιο σκοτεινό μυστικό.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου βρέθηκαν μαζί στο πλατό της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και σχολίασαν την μεγάλη αγάπη του κόσμου που τους εκδηλώνεται καθημερινά. Επίσης παραδέχτηκαν πως τους εξέπληξαν τα νούμερα της τηλεθέασης που είναι πολύ υψηλότερα από πέρυσι. Και φυσικά απάντησαν στις ερωτήσεις των χρηστών του Twitter.

Αρχικά έδωσαν απάντηση στην ερώτηση αν θα μάθει η Βασιλική την αλήθεια για τον δολοφόνο του Στεφανή: «Κάποια στιγμή θα το μάθει, αν και δεν έχουμε σενάρια στα χέρια μας. Θα το θέλαμε είναι κάτι που πρέπει να καθαρίσει, έχει υλικό να μας δώσει για παίξιμο, για συναισθήματα, για σκέψεις. Θα αναρωτιόταν κανείς εκείνη τη στιγμή, «εγώ τι θα έκανα σε αυτήν την περίπτωση», είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Ενώ απαντώντας αν το ζευγάρι θα αποκτήσει άλλο παιδί είπαν:«Δύσκολα μπορούμε να σας απαντήσουμε για οποιοδήποτε μελλοντικό γεγονός. Μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο».

Ο Δημήτρης Λάλος ρωτήθηκε ποιο θα ήταν το τέλος που θα έδινε ο ίδιος στον Μαθιό και η απάντησή του ήταν πως αν έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο τότε θα διάλεγε: «Θα έφευγα από τον Ψηλορείτη κάτω. Μιλάμε για μυθοπλασία και δεν πρέπει να ηθικολογούμε γιατί αποδομείς το κατασκεύασμα και όλοι οι σπουδαίοι χαρακτήρες θα διαλύονταν. Εδώ άλλα διακυβεύονται», συμπλήρωσε.». Στο τέλος της συνέντευξης η Ναταλία Γερμανού τους χάρισε από ένα άλμπουμ με τις ευχές και τα tweet που αφορούσαν τον Μαθιό και τη Βασιλική.