ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σασμός: Έρχεται η αποκάλυψη που θα «διαλύσει» τον Αστέρη

adv


 Παραμονές των Χριστουγέννων, οι φανατικοί τηλεθεατές του «Σασμού» άφησαν τον Αστέρη και την Αργυρώ πιο κοντά από ό,τι βρέθηκαν ποτέ από την στιγμή που χώρισαν. Οι δυο τους συναντιούνται σχεδόν καθημερινά και ο Αστέρης κάνει τα πάντα για να παρηγορήσει την τέως αγαπημένη του και να την στηρίξει στον αγώνα που έχει μπροστά της για να διατηρήσει την κηδεμονία του Πετρή.

Για την ώρα κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει το μυστικό του άλλου. Η Αργυρώ δεν ξέρει πως ο Αστέρης είναι ο δότης του νεφρού και σωτήρας της και ο Αστέρης δεν γνωρίζει πως ο Πετρής είναι γιος του.

Το μυστικό της ταυτότητας του δότη θα το προδώσει τις επόμενες ημέρες η Βασιλική. Η γυναίκα του Μαθιού θα πει την αλήθεια στην Αργυρώ για δύο λόγους. Ο ένας είναι «εγωιστικός». Θέλει να απομακρύνει τον κίνδυνο της αναζωπύρωσης της βεντέτας και με αυτόν τον τρόπο να προστατεύσει την οικογένειά της. Όμως, η Βασιλική, όπως είδαμε και σε άλλες περιπτώσεις, έχει μέσα της καλά ριζωμένο το αίσθημα δικαίου. Συμπαθεί τον Αστέρη και ξέρει πόσο βασανίζεται από την εχθρική στάση της Αργυρώς. Θέλει λοιπόν να αποκαταστήσει την αδικία.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» και το σοκ του Αστέρη

Η Αργυρώ θα πάθε σοκ από την αποκάλυψη της αλήθειας και θα ξεσπάσει στη Μαρίνα. Πώς είναι δυνατόν να ήξερε την αλήθεια και να μην της είπε ποτέ κουβέντα; Όμως, η ταραχή που θα νιώσει θα την οδηγήσει πιο κοντά στον άνθρωπο που κάποτε αγάπησε και οι συνέπειες θα αποτυπωθούν στον φακό της κάμερας του ιδιωτικού ερευνητή που έχει επιστρατεύσει ο Σταύρος.

Οι στιγμές πάθους που θα μοιραστούν θα καταλήξουν σε φωτογραφίες στα χέρια τριών ανθρώπων που μπορούν να δημιουργήσουν πολύ σοβαρά προβλήματα στο ζευγάρι. Του Σταύρου και, μέσω αυτού, του Παύλου και της Στέλλας.

Τα πειστήρια της απιστίας της Αργυρώς θα γίνουν όπλο στα χέρια του Σταύρου για να της πάρει το παιδί. Κι έτσι η κόρη της Μαρίνας θα βρεθεί μπροστά στο πραγματικό δίλημμα: να πει στον Αστέρη την αλήθεια για την πατρότητα του μικρού, με κίνδυνο να κάνει έναν ακόμα εχθρό, ή να κρατήσει το μυστικό της, διακινδυνεύοντας να χάσει την επιμέλεια του γιου της;

Η Αργυρώ στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» θα πάρει τη γενναία απόφαση να πει την αλήθεια στον Αστέρη, ο οποίος θα υποστεί σοκ. Η αντίδραση του θα είναι ένα κοκτέιλ έκπληξης, χαράς και οργής. Πως είναι δυνατόν να του έχει κρατήσει κρυφό κάτι τόσο σημαντικό;

Όμως, καθώς περνάνε οι ώρες, ο Αστέρης θα ηρεμίσει και, για πρώτη φορά μετά από καιρό, θα ανακαλύψει πως υπάρχει ένας λόγος που αξίζει να πολεμήσει με όλες τις δυνάμεις του. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την «ένωση» της οικογένειάς του.