ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τέμπη:Ποιος έσβησε με μπλάνκο τις αλλαγές βάρδιας;

adv


 Άλλο ένα στοιχείο ,έρχεται στο φως της δημοσιότητας και δημιουργεί μεγαλά ερωτηματικά ,για τη μοιραία βραδιά ,που ένα λάθος του σταθμάρχη , μαζί με μία σειρά άλλων παραλέιψεων και λαθών ,οδήγησαν στον θάνατο τόσους συνανθρώπους μας.

Οι νέες ποινικές διώξεις αφορούν τους δύο σταθμάρχες και τον επόπτη της Λάρισας.

Και ενώ όλα έχουν τεθεί επί τάπητος και διενεργείται μια μεγάλη έρευνα από τις αρμόδιες αρχές , ένα περιστατικό ,που αφορά το ωράριο των δύο άλλων σταθμαρχών , έρχεται να ταράξει τα νερά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Tlive ,κάποιος έχει σβήσει με μπλάνκο , στο βιβλίο βαρδιών των σταθμαρχών ,την ώρα παράδοσης και παραλαβής.

Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος σταθμάρχης υποστηρίζει στην απολογία του πως όταν τελειώνει τη βάρδια του ένας σταθμάρχης είναι υποχρεωμένος να υπογράψει και να παραδώσει το βιβλίο που έχουν στον επόμενο σταθμάρχη που έχει βάρδια.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι η ώρα παράδοσης και παραλαβής έχει σβηστεί με μπλάνκο. Η συγκεκριμένη κίνηση δημιουργεί ερωτήματα αν το μπλάνκο χρησιμοποιήθηκε για να διορθώσει κάποιος ένα λάθος που έκανε ή αν χρησιμοποιήθηκε σκοπίμως από κάποιον για να αλλάξουν οι ώρες μετά το δυστύχημα για να αποκρύψουν κάποια στοιχεία.