ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελασσόνα:Πρωτοφανές περιστατικό.Μητέρα γέννησε στην μπανιέρα και της έθαψαν το βρέφος στα χωράφια.

adv


 Ένα μακάβριο περιστατικό ,που ξεπερνά κάθε λογική ,εκτυλίχθηκε στο χωριό Καλύβια ,στην περιοχή της Ελασσόνας ,με θύμα ένα βρέφος.

Το άτυχο νεογνό ,που μέτρησε ελάχιστες στιγμές ζωής ,από την κοιλιά της μητέρας του ,βρέθηκε θαμμένο στα χωράφια.


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “mediapress.gr” ,η 38χρονη μητέρα ,αφού γέννησε το παιδί της ,στο μπανιο του σπιτιού της , εν συνεχεία το πέταξε στα σκουπίδια.

Η εγκυμοσύνη της , που ήταν ανεπιθύμητη ,τόσο από την ίδια , όσο και από το οικογενειακό της περιβάλλον το οποίο φοβήθηκε , την κατακραυγή της κλειστής κοινωνίας του χωριού ,για την απόκτηση ενός παιδιού εκτός γάμου ,τους οδήγησε στην απόφαση ,όχι μόνο να το πετάξουν στα σκουπίδια ,αλλά να το θάψουν στα χωράφια ,ώστε να εξαφανίσουν κάθε απόδειξη ερχομού και ύπαρξης του στη ζωή.

Τα αδέρφια της 38χρονης λεχώνας ,43 και 41ετών ,φέρονται να πήραν το νεογνό από τα σκουπίδια ,όπου το είχε πετάξει προηγουμένως η μητέρα και να το θάβουν σ’ ένα χωράφι έξω από το χωριό.

Η 38χρονη γυναίκα ,γεννώντας με αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο ,μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της ,έπαθε σηψαιμία και οι πόνοι την οδήγησαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

Η αδυναμία της ,να δικαιολογήσει στους γιατρούς ,την απουσία του βρέφους ,οδήγησε τους γιατρούς σε υποψίες ,οι οποίοι και κάλεσαν την αστυνομία.

Αργά χθες το βράδυ ,μετά από αναζήτηση των αρχών ,συγγενικών προσώπων της 38χρονης ,συνελήφθησαν τα αδέρφια της ,ενώ το βρέφος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο.