ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πώς οι άνθρωποι απατούν και δεν τους καταλαβαίνει κανείς

adv


 Υπάρχουν τρόποι για να περιορίσεις την πιθανότητα να σε πιάσουν αν απιστήσεις και να αποφύγεις τις επιπτώσεις αυτής της πράξης σου και επίσης να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες της. Και αν βρίσκεσαι στο σημείο που δεν μπορείς να φύγεις αλλά είσαι έτοιμη να εξερευνήσεις άλλες επιλογές, η χρήση αυτών των τακτικών μπορεί να σε βοηθήσει να αποφύγεις το γεγονός ότι λες ψέματα σε κάποιον που νοιάζεται για σένα.

Πώς μπορείς να απατήσεις και να μην σε πιάσουν: 

  1. Σκέψου το πραγματικά πριν το κάνεις

Πώς θα αντιμετώπιζες τις συνέπειες; Αξίζει πραγματικά να χάσεις τον σύντροφο σου, παίρνοντας το ρίσκο να τον απατήσεις; Μπορείς να ζήσεις με τον εαυτό σου γνωρίζοντας τι κάνεις; Έχεις προσπαθήσει να εξομαλύνεις τα πράγματα μαζί του ή να του μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι; Γιατί δεν μπορείς να φύγεις πρώτα και να αποφύγεις το να κάνεις απιστία. 

  1. Προσπάθησε να καταλάβεις πώς θα ένιωθες εσύ αν ήσουν στη θέση του συντρόφου σου

Πώς θα ένιωθες αν μάθαινες ότι ο σύντροφός σου κοιμάται με άλλες; Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Δεν θα ήσουν εντάξει με αυτό, έτσι δεν είναι; Αν νομίζεις ότι δεν θα μπορούσες να διαχειριστείς αυτό που πρόκειται να κάνεις, μην το κάνεις. Οι ενοχές σου θα φανούν. 

χαρούμενο ζευγάρι αγκαλιάPIN IT
  

  1. Αν αποφασίσεις να το κάνεις, θα πρέπει και πάλι να διατηρήσεις την κανονική σου ρουτίνα στο σπίτι

Μην αλλάζεις πάρα πολύ το πρόγραμμά σου. Μην αλλάζεις την εμφάνισή σου. Μην σταματήσεις να κοιμάσαι με τον σύντροφο σου. Απλά συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις και να παίζεις το ρόλο του υποστηρικτικού συντρόφου. 

  1. Ξεκίνησε να περιηγείσαι σε μπαρ ή παρόμοια μέρη

Εδώ είναι το θέμα σχετικά με την ερωτική σχέση που οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν λάθος στις μέρες μας: δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το διαδίκτυο για να βρεις κάποιον. Οι υπολογιστές και τα τηλέφωνα είναι πολύ εύκολο να τα κατασκοπεύσεις.  

  1. Επίλεξε έναν σύντροφο που ξέρεις ότι δεν θα επηρεάσει το status quo σου

Αν θέλεις να αποφύγεις να σε πιάσουν ή να αποφύγεις το δράμα, το 90% της ικανότητάς σου να πετύχεις θα βασιστεί στον σύντροφο που θα επιλέξεις. Εξάλλου, αν ξέρουν ότι είσαι πιασμένη, μπορούν εύκολα να εντοπίσουν τον σύντροφό σου και να του πουν ότι τον απατάς. Και τότε, πιθανότατα θα χάσεις το βασικό σου κομμάτι.   

PIN IT
 
 

  1. Έλεγξε τον για συναισθηματική σταθερότητα

Το θέμα είναι το εξής: το να είσαι η άλλη γυναίκα ή ο άλλος άντρας μπορεί να οδηγήσει σε κακή συμπεριφορά με το λάθος άτομο. Θέλεις να βεβαιωθείς ότι δεν θα σε αφήσουν ή θα σε κατηγορήσουν αν ανακαλύψουν ότι δεν ψάχνεις να αλλάξετε την κατάστασή σου και να χωρίσεις, και πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν θα γίνουν πολύ κολλητικοί. 

  1. Πρόσεξε ποιον θα επιλέξεις να απιστήσεις

Θα έπρεπε ήδη να ξέρεις ότι κινείσαι σε λεπτό πάγο. Μην πηγαίνεις οπουδήποτε που μπορεί να πέσεις πάνω σε ανθρώπους που σε ξέρουν και πάνω απ’ όλα, πότε μην πας μαζί του στο σπίτι σου. Έτσι αρχίζουν να μιλάνε οι γείτονες. 

  1. Πάρτον με το μέρος σου

Δώστου τη χειρότερη λυπητερή ιστορία που μπορείς να σκεφτείς. Βεβαιώσου ότι ξέρουν ότι είσαι πιασμένη και ότι δεν θέλεις να ταράξεις πολύ τα νερά.   

  1. Αν θέλεις να το παίξεις με ασφάλεια, κάθε περιπέτεια να είναι μια «μία και καλή» συμφωνία

Με άλλα λόγια, ένας ασφαλής τρόπος για να προχωρήσεις τα πράγματα είναι να επικεντρωθείς σε περιπέτειες μιας νύχτας. Αυτό δυσκολεύει τους ανθρώπους να καταλάβουν αν πραγματικά απατάς ή όχι. 

PIN IT
  

  1. Αν αρχίζεις να έχεις αισθήματα, εγκατάλειψε τον «άλλο»

Προστάτεψε τον εαυτό σου και αποχώρησε αν η περιπέτεια σου αρχίσει να σε κάνει να αποκτάς πιο σοβαρά συναισθήματα. Με τις πράξεις σου, έχεις ήδη καταστήσει απολύτως σαφές ότι είσαι εγωίστρια σε σημείο που δεν δίνεις δεκάρα για το πώς οι άλλοι πληγώνονται από τις πράξεις σου. Οπότε, δεν είναι μεγάλη απώλεια γι’ αυτούς. 

Διάβασε επίσης:

Οι ψυχολογικοί λόγοι που επηρεάζουν τους ανθρώπους και τους οδηγούν στην απιστία

χεδόν όλοι όσοι ρωτάτε γι’ αυτό θα έχουν μια έντονη άποψη για την απιστία. Και μάλιστα για καλό λόγο. Πολλοί έχουν ψάξει στο διαδίκτυο για ψυχολογικά στοιχεία και παράγοντες που μιλούν σχετικά με την απιστία για να απαλύνουν την προδοσία και τον πόνο που βιώσαν. 

PIN IT

Υπάρχει κάτι στην απιστία που χτυπάει μια χορδή μέσα μας. Πονάει να σε πληγώνει τόσο πολύ κάποιος που αγαπάς πολύ. Είναι ακόμη χειρότερο όταν εμπλέκεται ένας φίλος ή κάποιος γνωστός σου και μπορεί να προκαλέσει πολύ άγχος με απροσδόκητους τρόπους.  Μπορεί να αναζητάς απαντήσεις στο γιατί ο σύντροφός σου σε απατά ή γιατί οι άνθρωποι γενικά απατούν. Δυστυχώς, η συμβατική σκέψη και οι συνήθεις ανταπαντήσεις που πιθανώς έχεις ακούσει στο παρελθόν δεν ευσταθούν όταν εξετάζουμε την ψυχολογία πίσω από την απιστία.

Ψυχολογικοί παράγοντες σχετικά με την απιστία 

Μπορεί να μην γνωρίζεις όλες τις αιτίες της απιστίας, αλλά στη συνέχεια θα διαβάσεις μία λίστα με σημαντικά γεγονότα σχετικά με την απιστία.