ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χάμος σε Πάολα και Πλούταρχο: Στα χέρια πιάστηκαν πρώην παίκτρια του Survivor και γνωστή Star Ελλάς

adv

 


Την έπιασε από τα μαλλιά στο μαγαζί που τραγουδούσαν η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος. Στο επεισόδιο πιάστηκαν στα χέρια μία γνωστή πρώην Σταρ Ελλάς και μία γνωστή πρώην παίκτριας του Survivor.

Όπως είπε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή της «Super Katerina», πριν από 20 ημέρες η πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης διασκέδαζε στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσαν η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος. Τι έγινε; Ενώ καθόταν στο τραπέζι της, μπήκε στο μαγαζί η Σταρ Ελλάς, η οποία την πλησίασε, πιάνοντάς την από τα μαλλιά. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Ξέσπασε καβγάς! Μάλιστα φαίνεται αιτία της διαμάχης είναι ένας άνδρας.

Το θέμα όμως δεν τελειώνει εδώ. Γιατί; Όπως είπαν στην εκπομπή, το ίδιο ακριβώς περιστατικό έχει επαναληφθεί στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσαν ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή. Και πάλι η παίκτρια καθόταν σε τραπέζι με την παρέα της, όταν την πλησίασε η Star Hellas, πιάνοντάς την από τα μαλλιά.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε πως ήταν παρών σε ένα από τα δύο περιστατικά, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ. Με άλλα λόγια, την έχει βάλει στο μάτι...