ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ο ηλικιωμένος σκύλος με τα πιο θλιμμένα μάτια πετάχτηκε σε καταφύγιο επειδή «είναι πολύ μεγάλος»

adv

 


Φανταστείτε ότι σας λένε ότι είστε πολύ μεγάλοι και δεν είστε πλέον καταζητούμενοι. Αυτό ακριβώς συνέβη σε ένα 13χρονο γλυκό μείγμα Chihuahua με το όνομα Chico. Οι ιδιοκτήτες του τον άφησαν στο Lancaster Animal Care Center στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Η ηλικία του είναι ο λόγος που τον παρέδωσαν, γράφει ο ilovemydogsomuch

Οι ευγενικοί άνθρωποι στο καταφύγιο αποφάσισαν να βάλουν τον μικρό στο ιατρικό τμήμα όπου τα πράγματα ήταν πολύ πιο ήσυχα. Δεν ήθελαν να τον στεναχωρήσουν περισσότερο. Ωστόσο, το ευρύ κοινό δεν μπορούσε να δει το μικροσκοπικό σκυλάκι σε αυτήν την περιοχή. Δηλαδή, μέχρι να σταματήσει ένας ειδικός.

Η φωτογράφος του Shelter, Rita Earl Blackwell, ήρθε να τον δει. Παρατήρησε αμέσως ότι ο Τσίκο είχε ανησυχητικά μάτια. Όταν του έδωσε την προσοχή, εκείνος ανασηκώθηκε. Κούνησε την ουρά του και μπορούσες να πεις ότι χάρηκε που την είδε.

Τράβηξε μερικές φωτογραφίες και ανέβηκαν στο Facebook. Λίγες μέρες αργότερα, παρενέβη η Χίλαρι Ρόζεν από το A Purposeful Rescue. Πήγε σε ένα κτηνιατρικό νοσοκομείο για φροντίδα και θα παραμείνει σε ανάδοχο μέχρι να αποκτήσει ένα για πάντα σπίτι. Αγαπάμε επίσης το νέο του όνομα, το οποίο τυχαίνει να είναι «Τοστ».

Εδώ είναι το γλυκό αγόρι στο καταφύγιο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την A Purposeful Rescue εάν ενδιαφέρεστε να τον υιοθετήσετε.

Πηγή: ilovemydogsomuch.tv