ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έγκυος πασίγνωστη ηθοποιός του Σασμού – Ο λόγος για την…

adv


 ίναι όμορφη, ταλαντούχα, έχει βρεθεί σε πολλές τηλεοπτικές επιτυχιμένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει γεννηθεί στην Φραγκφούρτη και έχει καταγωγή από τα Ιωάννινα. Επίσης, έχει σπουδάσει στην Νομική σχολή Αθηνών. Όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν:

«Στα 15 μου, ήμουν σίγουρη πως το μόνο που ένιωθα να γεμίζει την ψυχή μου,να με κανει να νιώθω παθος και ευτυχία,ήταν η υποκριτική τέχνη, χωρίς να ξέρω ακριβώς το γιατί και το πως έχει συμβεί όλο αυτό.Την στιγμή λοιπόν που έπρεπε να αποφασίσω με τι θέλω να ασχοληθώ,ανακοίνωσα στους γονείς μου,πως θα δώσω εξετάσεις για να μπω σε δραματική σχολή».



Ο λόγος για την… Ναταλία Δήμου!





Η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανάρτησε μια φωτογραφία το πρωί της Δευτέρας (1/5) με την πρωτότοκη κόρης, να ακουμπά την κοιλίτσα της, αφήνοντας να γίνει κατανοητό, πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

 View this post on Instagram

A post shared by Natalie Dimou (@nataliedimou)

Σασμός: «Ο Κύριος έστειλε το…» – Η σκηνή που θα συγκινήσει όλους τους τηλεθεατές έρχεται

Συνταρακτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις της σειράς Σασμός, καθώς έρχονται νέες αποκαλύψεις στο φως, τόσο από την πλευρά του Λευτέρη όσο και από την πλευρά της Σοφίας σχετικά με την υγεία του Αντώνη.


Οι σημερινές 1/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 124

Μετά τη μεγάλη σύλληψη της χθεσινής νύχτας, ο Λευτέρης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις για τη ζωή του, ενώ ο Αντώνης με τη βοήθεια της Σοφίας έρχεται όλο και πιο κοντά σε σκοτεινές μνήμες. «Αντώνη, κάνεις πολύ καλή δουλειά. Προσπαθείς πολύ και πιστεύω πως σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ηδη έχεις επαναφέρει στη μνήμη σου μεγάλο μέρος της ζωής σου και αυτό είναι αξιοθαύμαστο», θα του πει και θα τον κάνει να χαρεί.

Περισσότερο όμως χαίρεται η Μαρίνα που καταλαβαίνει ότι δεν έχει πλέον κάτι να φοβάται σε σχέση με την αποκατάσταση της υγείας του. Ο Μαθιός στην προσπάθειά του να μην αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό του, ξεκινάει τη συνεργασία του με τον Παύλο Βρουλάκη και στην αρχή όλα φαίνεται πως βαίνουν καλώς. Στο μεταξύ ο παπάς δεν σταματά να θυμίζει στη Μαρίνα πως πρέπει να αφήσει την κόρη της να ζήσει, ειδικά τώρα που καλυτερεύει ο Αντώνης και η καθημερινότητά της θα επανέλθει στους ρυθμούς της.

Η Αργυρώ και η Βασιλική, μη αντέχοντας να βλέπουν τον Αστέρη να απομακρύνεται από εκείνη και το παιδί τους, αποφασίζουν να του κάνουν μια μεγάλη έκπληξη. Να εμφανιστούν ξαφνικά με το παιδί μπροστά του για να τον ευαισθητοποιήσουν. «Είσαι σίγουρη Βασιλική μου πως θα συγκινηθεί; Φοβάμαι μήπως αποφύγει και εμένα και το παιδί», της εμπιστεύεται η Αργυρώ αλλά τελικά τα πράγματα πάνε όπως τα είχε στο μυαλό της η γυναίκα του Μαθιού. Ο Αστέρης τρελαίνεται από χαρά όταν βλέπει τον μικρό μπροστά του και το μόνο που σκέφτεται είναι να παίξει μαζί του και να τον πάρει αγκαλιά.


Πηγή