ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παντρεύτηκαν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός: Δεν σταμάτησε να κλαίει από συγκίνηση η Δούκισσα, οι πρώτες φωτό από το γάμο

adv


 Γάμος Νομικού-Πρέλεβιτς: Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν, σήμερα το απόγευμα (27/5) στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός. Από το γάμο φυσικά δεν έλειψε και η αδερφή του Νικήτα, η γνωστή παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, η οποία ήταν αρκετά συγκινημένη σε όλη την διάρκεια της τελετής.

Πως γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις αρχές Μαρτίου του 2021 και γρήγορα κατάλαβαν πως η σχέση τους θα κρατήσει για πολύ και πως μεταξύ τους έχουν απίστευτη χημεία. Έτσι το ζευγάρι πέρασε πολύ γρήγορα στο επόμενο βήμα της σχέσης του, ενώ η συγκατοίκηση ήρθε σχεδόν από τους πρώτους μήνες που ήταν μαζί.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς μάλιστα, ο Νικήτας Νομικός κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του η οποία δέχτηκε με τεράστια χαρά και έτσι σήμερα, ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Οι δυο τους αν και προσπάθησαν να κρατήσουν αυτή τη μέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τελικά δεν τα κατάφεραν.Παρόλα αυτά, η παρουσία δημοσιογράφων στην εκκλησία δεν έδειξε να ενοχλεί ιδιαίτερα τους νεόνυμφους.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη γαμήλια τελετή: