ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Survivor All Star spoiler: Ποιοι θα χαρούν το ταξίδι στη Νέα Υόρκη - Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αποχώρηση

adv


 Οι μισοί από τους παίκτες της Μπλε ομάδας θα βρεθούν στον τάκο της αποχώρησης του Survivor All Star από τον πρώτο αγώνα ασυλίας, την Τρίτη (23/5).

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επσιτρέφει μετά από μια απουσία λίγων ημερών λόγω των εκλογών με τον πρώτο αγώνα ασυλίας που όπως έχουμε γράψει, τον κερδίζει η κόκκινη ομάδα. Έτσι οι μπλε ψηφίζουν τον Σπύρο Μαρτίκα ως πρώτο υποψήφιο.

Ακολουθεί ο δεύτερος αγώνας ασυλίας κι επάθλου, τον οποίο κερδίζουν και πάλι οι κόκκινοι. Το έπαθλο είναι ένα σούπερ ταξίδι αστραπή στη Νέα Υόρκη για την κόκκινη ομάδα, αλλά όχι για όλους. Λόγω των τελευταίων γεγονότων ανάμεσα σε Νίκο Μπάρτζη και Τάκη Καραγκούνια, ο Τάκης δεν θα ακολουθήσει την ομάδα σε κανένα από τα έπαθλα της εβδομάδας.

Τη θέση του Καραγκούνια παίρνει παίκτης από τη μπλε ομάδα. Για τον λόγο αυτό θα γίνει ψηφοφορία ανάμεσα στους παίκτες, στην οποία θα κερδίσει η Σταυρούλα Χρυσαειδή και θα απολαύσει το ταξίδι μαζί με την κόκκινη ομάδα.

Από την επόμενη ψηφοφορία των μπλε προκύπτουν ως υποψήφιοι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος που κλειδώνουν μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα την τετράδα για την ψηφοφορία της αποχώρησης.

Από τα στατιστικά των τεσσάρων παικτών της μπλε ομάδας οι δύο που βρίσκονται πιο κοντά στην αποχώρηση είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σπύρος Μαρτίκας. Την τελευταία φορά που βρέθηκε στον τάκο ο Ασημακόπουλος, την ημέρα που αποχώρησε η Ρία Κολοβού, ήταν ο αμέσως επόμενος στις ψήφους του κοινού.