ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κως – Δολοφονία 27χρονης: Οι αντιφάσεις του Μπαγκλαντεσιανού, το μυστήριο με τη σορό της και τα σημάδια…

adv

 


Σε αντιφάσεις φαίνεται να “πέφτει” ο Μπαγκλαντεσιανός που αποτελεί και τον βασικό ύποπτο για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια.

Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε χθες στην περιοχή των Αλυκών από εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της.
Η 27χρονη βρέθηκε γυμνή σε προχωρημένη σήψη και τυλιγμένη με σεντόνι, ενώ ο δράστης του στυγερού εγκλήματος τη σκέπασε με συστάδα δέντρων, ώστε να μη γίνει αντιληπτή η ύπαρξη της της σορού, στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο 32χρονος αρχικά υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με τη συναίνεση της νεαρής κοπέλας, ωστόσο μετά από λίγες ώρες, άλλαξε τον αρχικό ισχυρισμό του υποστηρίζοντας ότι συναντήθηκαν μόνο για να πάρει χασίς.

Επιπλέον, μεγάλα ερωτηματικά εγείρει η τοποθεσία που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 27χρονης, καθώς το συγκεκριμένο σημείο είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες μέρες από την ομάδα που “χτένιζε” την περιοχή για τον εντοπισμό της κοπέλας, χωρίς να έχει βρεθεί κάτι.

Περισσότερο «φως» στις συνθήκες θανάτου της 27χρονης αναμένεται να δώσει τις επόμενες ώρες η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της κοπέλας καθώς εξετάζεται και το ενδεχόμενο η άτυχη Αναστάζια να ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν.