ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μεγάλη κουζίνα, πολυτελές μπάνιο, υπέροχη θέα: Το σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα βόρεια προάστια θυμίζει ανάκτορο

adv

 


H Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός ζουν αγαπημένοι τα τελευταία 13 χρόνια και έχουν δημιουργήσει μαζί μια υπέροχη οικογένεια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η γνωστή παρουσιάστρια η οικογένειά της ζουν σε ένα μοντέρνο και πολυτελές σπίτι στην Αγία Παρασκευή. Η ίδια έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της και είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έχουν μαζί τρία παιδιά, τη Νάγια Σοφού, τη Μαίρη Σοφού και τον Γιάννη Σοφό και περνούν μαζί τις πιο «Happy Days» της ζωής τους.

Το σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα βόρεια προάστια θυμίζει ανάκτορο

Έτσι, το σπίτι τους είναι πάνω απ’ όλα άνετο, μοντέρνο με ανοιχτούς χώρους για να παίζουν τα παιδιά και φυσικά τεράστια κουζίνα για τα γεύματα όλης της οικογένειας.

Το μοντέρνο σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού στην Αγία Παρασκευή

Πρόκειται για υπέροχη οικία με minimal αισθητική, που κυριαρχούν το λευκό χρώμα και οι ξύλινες επιφάνειες με ανοιχτή καφέ απόχρωση, σε πάτωμα και κουζίνα.

Κάθε δωμάτιο είναι πραγματικά… αριστοκρατικό και θυμίζει βασιλικό ανάκτορο, με όλες τις γωνίες να είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Έχει τεράστια κουζίνα, πολυτελές μπάνιο, κήπο, αλλά και μπάρμπεκιου.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή