ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ξόδεψε 15.000€ για να ζει σαν σκύλος: Η 1η δημόσια εμφάνιση του πάμπλουτου 43χρονου μετά τη «μεταμόρφωσή» του

adv


 Ένας Ιάπωνας που μεταμορφώθηκε σε σκύλο, ράτσας μπόρντερ κόλεϊ, έκανε πρόσφατα την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Μάλιστα, κάμερα ενός γερμανικού τηλεοπτικού καναλιού κατέγραψε τη βόλτα του στους δρόμους και τις αντιδράσεις ανθρώπων και ζώων στη στολή του.

Σε προηγούμενα βίντεο που είχε αναρτήσει στο κανάλι του στο YouTube, ο εκκεντρικός άνδρας, γνωστός με το παρατσούκλι «Tόκο», παρουσιάζεται να παίζει σε μια αυλή σπιτιού πεσμένος στα τέσσερα και να εκτελεί διάφορα κόλπα με αντάλλαγμα λιχουδιές.

Ο Ιάπωνας έκανε την πρώτη του βόλτα ως κόλεϊ

Φαίνεται όμως ότι ο «Τόκο» θέλησε να μοιραστεί τη νέα του εμφάνιση και με άλλους και έτσι βγήκε πήρε την απόφαση να βγει στο δρόμο με τη συνοδό του, προκειμένου να κάνει τη βόλτα του, όπως κάθε σκυλί.

Στο υλικό που δημοσίευσε στο κανάλι του, με τίτλο «Θέλω να γίνω ζώο», ο Τόκο περπατάει σε πάρκο με λουρί, μυρίζει άλλα σκυλιά και κυλιέται στο έδαφος, ενώ η εμφάνισή του προσέλκυσε το ενδιαφέρον και την περιέργεια πολλών περαστικών, αλλά και χαριτωμένων τετράποδων.

«Έγινα κόλεϊ, εκπληρώνοντας ένα όνειρο που είχα από παιδί» υπογραμμίζεται στους υπότιτλους του βίντεο, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές.

Στο κανάλι του στο YouTube, o Tόκο επισημαίνει (γραπτώς, αφού δεν μιλάει ποτέ στα βίντεό του) ότι είχε πάντα την επιθυμία να ζήσει ως ζώο και γι’ αυτό επέλεξε να επενδύσει σε μια στολή σκύλου και προσθέτει ότι ο λόγος που κρύβει την ταυτότητά του ως άνθρωπος και δεν δείχνει το πρόσωπό του είναι επειδή δεν θέλει να τον κρίνει ο κοινωνικός του περίγυρος.

«Δεν θέλω να γίνουν γνωστά τα χόμπι μου, ιδίως σε ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι επαγγελματικά» είχε σημειώσει πέρυσι στην Daily Mail και συνέχισε ότι η επιθυμία του να μεταμορφωθεί σε ζώο θεωρείται παράξενη από πολλούς.

Η νευρικότητα του Ιάπωνα βγαίνοντας με τη στολή του

Σε παλαιότερα βίντεο, που τον έδειχναν να παίζει σε αυλή σπιτιού, ο Τόκο ανέφερε ότι αισθανόταν νευρικότητα και λίγο φόβο βγαίνοντας έξω με τη στολή του, αλλά πρόκειται για κάτι που ονειρευόταν να κάνει από μικρός.

Η ιαπωνική εταιρεία Zeppet, που κατασκευάζει στολές για διαφημιστικά σποτ και ταινίες, χρειάστηκε 40 ημέρες για να φτιάξει τη ρεαλιστική στολή του Ιάπωνα, που κόστισε πάνω από 12 χιλιάδες ευρώ.

Tags