ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έπεσε σε λάθος άνθρωπο: 23χρονη αθλήτρια πολεμικών τεχνών «σαπίζει» στο ξύλο ληστή που προσπάθησε να της πάρει το κινητό

adv

 


Δεν ήξερε από που του…ήρθε και με ποια έμπλεξε ο επίδοξος κλέφτης. Επιτέθηκε στη λάθος κοπέλα καθώς η νεαρή φοιτήτρια είναι παράλληλα και αθλήτρια πολεμικών τεχνών και του…έδωσε ξύλο που θα το θυμάται για αρκετό καιρό.

Πώς έγινε το περιστατικό

Το θύμα, η Lorrana Braga, είδε ένα όπλο στραμμένο κατά πάνω της όμως πάλεψε με τον κλέφτη επειδή κατάλαβε ότι το όπλο ήταν ψεύτικο και έμοιαζε με παιχνίδι. 23χρονη αθλήτρια πολεμικών τεχνών σάπισε στο ξύlo

Χρησιμοποιώντας μια πολεμική τέχνη που ονομάζεται Morganti Jiu-Jitso, η οποία είναι ένα μείγμα Jiu Jitsu, καράτε και τζούντο, η ατρόμητη φοιτήτρια αρνήθηκε να παραιτηθεί δίνοντας στον κλέφτη κλωτσιές ενώ κρατούσε τις τσάντες της κοντά στο σώμα της

Ο ληστής εγκατέλειψε τρέχοντας το σημείο

Σοκαρισμένος από το θάρρος της, ο ένοπλος κακοποιός εγκατέλειψε την απόπειρα επίθεσης και έφυγε τρέχοντας. Αλλά η αστυνομία προειδοποίησε ότι οι ενέργειες του θύματος ήταν άσχημες, καθώς θα μπορούσε κάτι να πήγαινε στραβά και πως «κανένα αντικείμενο δεν αξίζει μια ζωή, οπότε είναι καλύτερο το θύμα να παραδοθεί και να μην αντιδράσει».

Πιστεύεται ότι ο κλέφτης πήδηξε έξω από το άσπρο Renault Sandero που ήταν παρκαρισμένο στη γωνία. Η Braga είπε: “Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και δεν σκέφτηκα τίποτα εκείνη τη στιγμή. Αλλά δεν ήθελα να του δώσω το κινητό μου τηλέφωνο.”

Οι σκέψεις του κοριτσιού

“Του είπα ότι δεν θα του το έδινα επειδή ήταν η δεύτερη φορά που με λήστευε. Άρπαξε το χέρι μου και άρχισε να τραβάει τα μαλλιά μου. Τότε, έστρεψε το όπλο σε μένα και μου είπε ότι θα με πυροβολήσει.”

“Φαινόταν σαν ένα πλαστικό παιχνίδι και αμέσως σκέφτηκα ότι αυτό το όπλο είναι ψεύτικο.”

Η νεαρή είπε ότι έχει έκανε μαθήματα Morganti Jiu-Jitso για 18 μήνες και πως ότι οι ικανότητές της πιάσανε τόπο.

Είπε: “Η εκπαίδευσή μου φάνηκε αμέσως κι αυτό τον τρόμαξε.”

Το βίντεο του περιστατικού

Οι αστυνομικοί παρακολουθούν τις περιγραφές που δόθηκαν από το θύμα και με τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας δήλωσαν σίγουροι για τη σύλληψη του ληστή.

 

ΠΗΓΗ :