ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο Νεοϋορκέζος 28χρονος που εξαπατούσε γυναίκες πουλώντας... έρωτα (φωτο)

adv


Πρόκειται για τον Αναστάσιο Γκίμπη του Ιωάννη και της Άννας, γεννημένο το 1995, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, που απέσπασε από δύο γυναίκες πάνω από 120.000 ευρώ

 Στη δημοσιότητα δίνει η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία του 28χρονου που πουλούσε έρωτα και... επιχείρηση σε βάρος γυναικών.

Πρόκειται για τον Αναστάσιο Γκίμπη του Ιωάννη και της Άννας, γεννημένο το 1995, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Ο άνδρας συνελήφθη στις 4 Μαΐου και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα, τελεσθείσα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, υπερβαίνουσα τις 120.000 ευρώ.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Άλλο ένα θύμα του άνδρα που πουλούσε έρωτα και... επιχείρηση - Της πήρε 69.000 ευρώ

Ο άνδρας είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας 35χρονης γυναίκας. Ο συλληφθείς, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της 35χρονος σύναψε σχέση μαζί της και γνωρίζοντας την επιθυμία της να προβεί σε νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, της πρότεινε να συνεταιριστούν.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Άνδρας διατηρούσε δεσμό με 35χρονη και της αφαίρεσε σε 17 μέρες πάνω από 83.000 ευρώ

Λίγες ημέρες αργότερα, ακόμα ένα θύμα απάτης του 28χρονου σε βάρος γυναικών εμφανίστηκε μετά τη σύλληψή του. Πρόκειται για μία 28χρονη γυναίκα αναγνώρισε κοινά στοιχεία με τη δική της περίπτωση εξαπάτησης και απευθύνθηκε στους αστυνομικούς του ίδιου τμήματος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ, «παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388354 και 2310-388349 του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 11-09-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων».