ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θεσσαλονίκη: 31χρονη ετοιμαζόταν για την εκκλησία όταν έμαθε πως είναι ήδη….παντρεμένη!

 


Δεν πίστευε στα μάτια της μία 31χρονη στην Θεσσαλονίκη, όταν πήγε να παντρευτεί και διαπίστωσε πως είχε συνταχθεί εν αγνοία της σύμφωνο συμβίωσης!

Στην ζωή της γυναίκας έχουν έρθει τα πάνω-κάτω, αφού πλέον καλείται να αποδείξει ότι δεν υπήρξε και δεν είναι παντρεμένη. Μάλιστα, πιθανολογείται πως η κατάσταση αυτή συνδέεται με την διάρρηξη που είχε προηγηθεί πριν από μήνες στο σπίτι που συγκατοικεί με τον αρραβωνιαστικό της.

Η ίδια ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την τέλεση του γάμου της, με τον επί χρόνια σύντροφό της, πληροφορήθηκε ότι διατηρεί σύμφωνο συμβίωσης με έναν άγνωστο άνδρα, υπήκοο Αλβανίας, τον οποίο δεν έχει δει ποτέ στη ζωή της.


Πληροφορήθηκε μάλιστα, ότι διαμένει μαζί του σε μισθωμένο σπίτι, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τον πραγματικό τόπο κατοικίας της. Η 31χρονη είχε προγραμματίσει να παντρευτεί τον Αύγουστο αλλά, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, φαντάζει απίθανο να προλάβει την ορισμένη ημερομηνία, καθώς απαιτούνται χρονοβόρες δικαστικές αποφάσεις για την ακύρωση του προηγούμενου συμφώνου συμβίωσης, που βεβαιώθηκε εν αγνοία της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η 31χρονη έπεσε θύμα σπείρας που νομιμοποιεί αλλοδαπούς, καθώς επιτήδειοι χρησιμοποίησαν την κλεμμένη ταυτότητα της.

Τον Φλεβάρη είχαν «ανοίξει» το σπίτι τους


Οι Αρχές εκτιμούν πως η κατάσταση αυτή συνδέεται με μία διάρρηξη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 16ης Φεβρουαρίου 2023, στο σπίτι που η κοπέλα μένει με τον αρραβωνιαστικό της.

Όπως είχε καταγγείλει τότε ο σύντροφός της στις Αρχές, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες εισήλθαν στον χώρο από την κεντρική είσοδο χωρίς να υπάρχουν ίχνη παραβίασης και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα ψηφιακό ρολόι, άλλα ηλεκτρονικά είδη, χρυσά κοσμήματα και δύο πορτοφόλια στο ένα από τα οποία υπήρχαν το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ της 31χρονης.

Τον περασμένο μήνα η 31χρονη έκανε ηλεκτρονική αίτηση άδειας πολιτικού γάμου με σκοπό να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της στις 26 Αυγούστου στη Χαλκιδική.

Στις 22 Ιουνίου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η γυναίκα έλαβε μήνυμα από το gov.gr που έγραφε «αδυναμία διεκπεραίωσης του αιτήματός σας διότι υπάρχει εκκρεμότητα τακτοποίησης της οικογενειακής σας μερίδας».