ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παλεύα με λεύκη και καρκίνο ενώ μεγάλωνα μόνη 4 παιδιά. Ώσπου έβγαλα τα “σκουπίδια” από τη ζωή μου

 


Παλεύοντας με οτι πιο παράλογο σε καταστάσεις μέσα σε γάμο, με αυτόανοσο στα 31 (λευκη)και επιδείνωση με καρκίνο στομάχου εντέρου 3 στάδιο και 6 μήνες ζωής στα 42-43 και μάνα 4 παιδιών ανηλίκων τοτε.. 6 στο σύνολο εχασα δυο ..


 

Επέλεξα να πάρω την εξής απόφαση στη ζωή μου και κατόπιν ενδελεχούς έρευνας. Έχοντας θάψει αρκετούς θειους,φίλες από αυτά ,εκείνη την εποχή, περνώντας ζόρικα πολλες μέρες αφου ο πόνος ήταν συντροφια μου βουβή…να μην κάνω τίποτα απο χημικά και να βγάλω τα σκουπίδια από παντού ακούγοντας μονο εμενα και δουλεύοντας από μέσα προς τα έξω γιατί…νους υγιής εν σώματι υγιή Ιπποκράτης.

Και μετά 8 μήνες σχετικής αποθεραπείας, αρχισα να ζω ανεξάρτητα αλλα μακριά από τα παιδιά μου γιατί λόγω οικονομικής βίας κι όχι μονο ,προτίμησα να πεινασω εγω κι όχι τα παιδιά μου μιας κι είναι αδίστακτος και το λέω με επιείκεια..


Φέτος τα Χριστούγεννα πήρα το καλύτερο δώρο!!

Ενώ ήμουν έτοιμη για δυο χειρουργεία, οι πόνοι ήταν αφόρητοι πια ,πηγαινα για έναν πολυποδα στις φωνητικές και αφαίρεση στομάχου κι οτι αλλο είχε πάρει την κατηφόρα μιας και δεν έκανα τίποτα από αυτά χρονια.Μονο βιταμίνες, διατροφή και ψυχική ηρεμία και όλα αυτά εν μέσω καταστάσεων και πονων..

Και βρήκε πεντακάθαρα τα πάντα με τη μόνη διαφορά ότι είχα πλέον μισο στομαχι και φαινόταν μια ουλη.. νόμιζε οτι εχω κάνει επέμβαση για να χάσω κιλά.

Την προηγούμενη ήταν της Αγ.Αναστασιας..
Έκανε το θαύμα της δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε αλλιως..
Αλλα κι η κάθαρση του εαυτού μας βοηθάει να είμαστε υγιής σε όλα τα επίπεδα κι ιδίως της ψυχής μας που το να νιώθεις καθαρός δεν μετριέται με τίποτα..
Αυτό με έσωσε στην ουσία..

 


Η λευκη φευγει σιγά σιγά ομως με αλλαξε σε πολλά αφου βιωσα πολλά από τους άλλους αλλα και εχω όπως τη λενε ,τατουάζ της φύσης..

 

Από Antivirus και