ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρία Ανδρούτσου στα 53 δεν θυμίζει σε τίποτα την Ξανθίππη του 50-50

adv


 Θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της έχει κάνει η Μαρία Ανδρούτσου από όταν την πρωτογνωρίσαμε στη σειρά του Mega, «50 -50».

Η ηθοποιός δεν έχει χάσει μόνο πολλά κιλά, αλλά έχει αλλάξει στυλ και είναι άκρως ανανεωμένη!

Μάλιστα, στις πρώτες φωτογραφίες για το νέο έτος, η Μαρία Ανδρούτσου ποζάρει με ένα υπέροχο, αποκαλυπτικό, μάξι φόρεμα και «μείναμε άφωνοι» με την «Ξανθίππη» από τη σειρά του Mega, «50 -50».

Μαρία Ανδρούτσου

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Μαρία Ανδρούτσου είχε πει: «Ποτέ δεν ήμουν ένα αδύνατο παιδί, πάντα έλεγα “Αχ είμαι πέντε κιλά, επτά κιλά παραπάνω”. Πότε έμπαιναν πότε έφευγαν, ζούσα με αυτό το πράγμα συνέχεια. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να το λύσω, γιατί έτσι αδικώ τον εαυτό μου… Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εμφάνιση ή να με κρατάει από κάτι, αλλά για την ψυχολογία μου, για την αυτοεκτίμησή μου. Έλεγα “Γιατί να μην μπορώ να το καταφέρω ρε παιδί μου;”.

Μαρία Ανδρούτσου

Στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες μια-δυο φορές, τα είχα καταφέρει, μετά όμως ξαναπήρα τα κιλά. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην συμβεί το ίδιο, γιατί πρέπει να διευθετηθεί το θέμα», ανέφερε αρχικά η Μαρία Ανδρούτσου.

«Έτσι πήρα την απόφαση να το πάρω σοβαρά. Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και μείναμε με περιοδεία για κάποιους μήνες εκεί κι έκανα βελονισμό σε ένα γιατρό που είχα κάνει στο παρελθόν και με βοήθησε πάρα πολύ!», συμπλήρωσε.

Η Μαρία Ανδρούτσου όχι μόνο τρέφεται υγιεινά αλλά γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!

Όσο για το πρόσωπό της; Θα δείτε ότι έχει μία λαμπερή επιδερμίδα και είναι στα καλύτερά της!