ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αδυνάτισε και τα άλλαξε όλα: Την κουτσομπόλα υπηρέτρια του Παρά 5 σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η… Ντάλια

adv

 


Η Πόπη Χριστοδούλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την κωμική σειρά του Mega, «Στο Παρά Πέντε», όπου υποδύθηκε την περίεργη και λίγο… κουτσομπόλα οικιακή βοηθό της πάμπλουτης Ντάλιας.

Μπορεί η Ρίτσα, ή κατά κόσμον Πόπη Χριστοδούλου να ήταν δεύτερος ρόλος στη σειρά, όμως η ηθοποιός κατάφερε να αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό.

Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η «Ρίτσα» του Παρά Πέντε

Η Πόπη Χριστοδούλου συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με την υποκριτική καθώς και με τη διδασκαλία, μιας και είναι καθηγήτρια στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, στο μάθημα «Υποκριτική Νεοελληνικού θεάτρου».

Επίσης, η ηθοποιός διδάσκει τα τελευταία χρόνια θεατρική αγωγή σε δημοτικά σχολεία ενώ έχει δουλέψει στο παρελθόν και επαγγελματικά στο τραγούδια αφού για 8 χρόνια εμφανιζόταν σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα, στην επαρχία αλλά και στο εξωτερικό.

Στην προσωπική της ζωή, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην υποκριτική και τη μητρότητα μιας και έχει μία υπέροχη κόρη η οποία είναι συγγραφέας και φροντίζει να βρίσκεται δίπλα της σε κάθε της βήμα.

Πέρα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στο Παρά Πέντε, η Πόπη Χριστοδούλου, συμμετείχε επίσης στις σειρές: 7 θανάσιμες πεθερές, Safe sex: Επιχείρηση Βασίλης, Εργαζόμενη γυναίκα: Η νοσοκόμα, Στο ράφι… και Τρίχες.

Όσο για τον εμφάνισή της, η Πόπη Χριστοδούλου έχει διατηρήσει τα ξανθά της μαλλιά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχει αλλάξει αρκετά από τότε που τη βλέπαμε στο Παρά Πέντε.

Tags