ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

72χρονος παντρεύτηκε 33χρονη – Την πρώτη νύχτα κατάλαβε το μεγάλο του λάθος

adv


 Μία πρώην ηθοποιός ακατάλληλων ταινιών από την Ταϊλάνδη που έγινε Βουδίστρια και παντρεύτηκε έναν Αμερικάνο εκατομμυριούχο επιμένει πως δεν είναι χρυσοθήρας – αφού τελικά τον χώρισε. Η Νογκ Νατ, 33, παντρεύτηκε τον πάμπλουτο επιχειρηματία Τζέκινγκς Νέσλαντ, 72, αφού παραιτήθηκε από την βιομηχανία ακατάλληλων ταινιών.

Ωστόσο, ζήτησε διαζύγιο λίγο μετά τον γάμο τους, επειδή φοβόταν μην πάθει ο παππούς καρδιακό κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Ο άντρας της, που έχει έδρα το Seattle, συμφώνησε τώρα να χωρίσει αλλά η Nat επιμένει πως ποτέ δεν χρειάστηκε να την φροντίσει οικονομικά.Βέβαια, η Νατ – που τώρα είναι ελεύθερη – λέει πως ψάχνει έναν άντρα που να είναι “οικονομικά ασφαλής”, ζητώντας από πιθανούς μνηστήρες να της στείλουν χαρτιά από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς που το αποδεικνύουν.

«Ποτέ δεν χρειάστηκε να με συντηρεί οικονομικά. Δεν είμαι χρυσοθήρας. Δεν είμαι απελπισμένη. Πλήρωνε για τα πάντα αλλά ξέρω πως έχει πολλά έξοδα στην Αμερική και του έλεγα πως μπορούσε να μου μειώσει τον μηνιαίο μισθό.» Αφού χώρισε, επέστρεψε στο μόντελινγκ και τώρα βγάζει χρήματα από φωτογραφήσεις και από προωθήσεις προϊόντων.

Είπε πως η αγάπη της για τον Harold ήταν σαν ‘ένα παιδί που φροντίζει έναν γέρο,» λέγοντας πως τώρα ψάχνει κάποιον που να ταιριάζει καλύτερα στον δικό της τρόπο ζωής. «Άργησε πολύ ο Harold να συμφωνήσει για το διαζύγιο. Η οικογένειά μου δεν ήθελε να χωρίσω. Αλλά τώρα με καταλαβαίνουν.»

Πρόσθεσε: «Κρατιέται από τις αναμνήσεις που είχαμε. Αλλά εγώ όχι.» Το μοντέλο είπε πως εκατοντάδες άντρες θέλουν να βγουν μαζί της αλλά εκείνη θα πάρει τον χρόνο της για να διαλέξει τον καλύτερο. Πράγματι, ζήτησε από πιθανούς μνηστήρες να της στείλουν φωτογραφίες τους και έγγραφα που να δείχνουν τις καταθέσεις τους και την οικογενειακή τους κατάσταση.


72χρονος παππούς 33χρονη