ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν θα πιστέψετε πόσα κιλά έχασε -οι φωτογραφίες τα λένε όλα

adv


 Μια δύσκολη σεζόν πήρε τέλος για τη Σίσσυ Χρηστίδου και η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στο Νησί των Ιπποτών. Κι επειδή είναι ενεργή στα social media ανέβασε και φέτος φωτογραφίες από το σημείο που βρίσκεται, τις οποίες μοιράστηκε με τους followers της.

Όμως, η μεγάλη διαφορά στη σιλουέτα της από τον χειμώνα προκάλεσε και κάποια άκομψα σχόλια από ανθρώπους.

Ένα παράδειγμα! «Σίσσυ είσαι μια πανέμορφη γυναίκα! Δεν χρειάζεται να πειράζεις τις φωτογραφίες που ανεβάζεις.Ξερουμε ότι είσαι αρκετά ζουμερή γιατί σε έχουμε δει από κοντά.Εισαι μια plus size γυναικάρα! Μην νοιώθεις άσχημα για αυτό κ δείξε κ σε άλλες γυναικάρες πως να αυτογουστάρονται! Είσαι θεά! Μην το ξεχνάς! Καλό καλοκαίρι!» έγραψε μία «θαυμάστρια» της παρουσιάστριας δίπλα στην φωτογραφία της με μαγιό στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία είχε μοιραστεί με τους «φίλους» της πριν από καιρό την προσπάθειά της να χάσει κιλά με την βοήθεια διατροφολόγου, προτίμησε να μην απαντήσει στο πικρόχολο σχόλιο. Αντί για λόγια, δημοσίευσε νέα φωτογραφία της, πιο κοντινή, στην οποία διακρίνεται η κοιλιά – πλάκα.

Φυσικά, δεν έλειψαν τα επιφωνήματα θαυμασμού αλλά και οι ερωτήσεις για τη δίαιτα που ακολούθησε για να αποκτήσει την αξιοθαύμαστη σιλουέτα της.