ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγνώριστος ο γιος του Φιλιππίδη μετά το δικαστήριο του πατέρα του: Η μεγάλη αλλαγή και η σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό

adv

 


Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, Δημήτρης Φιλιππίδης, παραβρέθηκε σε μια θεατρική παράσταση στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Η παρουσία του στη παράσταση, αποτέλεσε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον ίδιο, μετά την ολοκλήρωση της δίκης του πατέρα του.

Στήριγμα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης είχε κομβικό ρόλο, μιας και υπήρξε στήριγμα για τον πατέρα του κατά τη διάρκεια της πολύπλοκης νομικής διαδικασίας. Μέχρι στιγμής, ο Δημήτρης Φιλιππίδης έχει αποφύγει τις δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, προτιμώντας να διατηρήσει μια αποστασία από τη δημοσιότητα. Με αυτόν τον τρόπο, επιδιώκει να διατηρήσει την απαραίτητη ιδιωτικότητα και σεβασμό προς την δικαστική διαδικασία.

Πριν από μερικούς μήνες είχε αναφέρει έξω από τα δικαστήρια, όταν κάποιοι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν, πως:  «Δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους όχι γιατί έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σας αλλά γιατί δε θέλω να μιλάω. Εδώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη δουλειά μου. Δε θέλω να μιλήσω για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δε θέλω να παρεξηγείτε το ύφος μου γιατί πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί. Έτσι είμαι στην καθημερινότητά μου. Μπορεί να είμαι σκυθρωπός και να μην χαμογελάω αλλά δεν το κάνω επειδή έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους».

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε τον Δημήτρη Φιλιππίδη στην Επίδαυρο, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση του “Ιππόλυτου”. Στις φωτογραφίες, ο Δημήτρης εμφανίζεται με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ φαίνεται να αρκετά ευδιάθετος.

Δημήτρης Φιλιππίδης: Ακολουθεί η σπάνια φωτογράφιση του

Tags