ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

“Έσβησε” αγκαλιασμένο ηλικιωμένο ζευγάρι στον Βόλο

adv

 


Η είδηση του θανάτου ενός ζευγαριού την περασμένη εβδομάδα, που βρέθηκε αγκαλιασμένο στο πάτωμα του σπιτιού του στον Βόλο, από διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικούς, συγκίνησε την κοινή γνώμη, αλλά όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητα είναι ακόμα πιο συγκλονιστικά.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που επικαλείται το TheNewspaper.gr, η 68χρονη υπέστη έμφραγμα και άφησε την τελευταία πνοή της μίαμιση ημέρα νωρίτερα από τον 70χρονο συζυγό της. Λόγω του ανεμιστήρα που υπήρχε στο σπίτι και δούλευε συνεχώς η σορός της ήταν σε πρώιμο σηπτικό στάδιο.

Τραγικός όμως είναι ο τρόπος με τον οποίον έφυγε από τη ζωή ο 70χρονος άνδρας. «Πέθανε από τη στεναχώρια του για ό,τι συνέβη στη σύντροφό του. Αυτό ήταν εμφανές ακόμα και στο πρόσωπό του» λέει η ιατροδικαστής που τον εξέτασε.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη ρήξη αθηρωματικής πλάκας της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας και έμφραγμα εκεί ακριβώς που είχε πάθει και παλιότερα. Από τη μεγάλη του στεναχώρια για την απώλεια της συντρόφου του υπέστη σπασμό στο αγγείο.