ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαύρο Ρόδο τελευταίο επεισόδιο: Ο γάμος Πέτρου και Ελισάβετ - Το όνομα της κόρης τους

adv

 


Το Μαύρο Ρόδο το βράδυ Πέμπτης 6/7 προβάλλει το τελευταίο διπλό επεισόδιο στις 21:00 στο Mega. Το τέλος μπορεί να μην είναι καλό για όλους τους πρωταγωνιστές, αλλά ο Πέτρος κι η Ελισάβετ θα ζήσουν την απόλυτη ευτυχία στον γάμο τους.

Μετά από την εισαγωγή της Ελισάβετ στο νοσοκομείο, η κοπέλα θα αναθεωρήσει για όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε αυτήν και τον Πέτρο. Η ανησυχία που θα νιώσει για τη ζωή του παιδιού της και η επέμβαση που θα ακολουθήσει για να αποφύγει τον κίνδυνο, την κάνουν να καταλάβει πόσο αγαπάει το παιδί της. Ενώ πληροφορείται πως είναι κοριτσάκι.

Η Κασσιανή θα της δείξει το πιο σκληρό πρόσωπό της πριν καταλήξει στη φυλακή. Τότε η Ελισάβετ θα περάσει την πύλη του μοναστηριού γεμάτη απόγνωση για το μέλλον της. Εκεί όμως είναι ο Πέτρος που ακούραστα τη διεκδικεί για να ζήσουν μαζί.

Η Ελισάβετ του λέει πως περιμένουν κοριτσάκι κι εκείνος λιώνει στα πόδια της από αγάπη. Οι δυο τους γίνονται ξανά ζευγάρι και στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Μαύρο Ρόδο θα παντρευτούν κάνοντας τον Λευτέρη ευτυχισμένο για την κατάληξη της κόρης του. Οι κουμπάροι τους είναι ο Παναγιώτης και η Όλγα, ενώ λίγους μήνες μετά θα γεννηθεί η κόρη τους που θα πάρει το όνομα Ζωή.

Το μεγάλο φινάλε με το διπλό επεισόδιο της Πέμπτης 6/7 για τη σειρά Μαύρο Ρόδο: