ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

“Σασμός”: Συγκλονίζει η αποκάλυψη για το μεγάλο φινάλε – Τα τελευταία δευτερόλεπτα που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές

adv

 


Η τηλεοπτική σειρά “Σασμός” φτάνει στο τέλος της και οι εξελίξεις στο αυριανό επεισόδιο αναμένεται να είναι καταιγιστικές.

Ο Θάνος Μπίρκος μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή “Alpha τώρα”, έδωσε ένα πρώτο στίγμα για όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο μεγάλο φινάλε της αγαπημένης σειράς.

«Αισθάνομαι συγκινημένος που υπήρξα μέρος στην δεύτερη σεζόν. Είμαι περίεργος να δω το τελευταίο επεισόδιο γιατί νομίζω θα μείνουμε όλοι με το στόμα ανοιχτό. Διαβάζοντας το σενάριο έκαναν εικόνα τι θα κάνουν οι τηλεθεατές βλέποντας τα τελευταία δευτερόλεπτα. Είχα δει την συνέντευξη του κ. Λάλου (δείτε την εδώ) και θα συμφωνήσω με το χρώμα κόκκινο», ανέφερε αρχικά.

«Το κόκκινο σημαίνει αγάπη για το τι είναι ικανός ο άλλος να κάνει κάποιος για την αγάπη. Αλλά είναι και το χρώμα του αίματος. Αλλά πού, πώς αύριο στο φινάλε», συνέχισε.

«Το κοινό μας σημείο είναι το επικοινωνιακό κομμάτι. Είναι κοινωνικός χαρακτήρας. Κι εμένα μου αρέσει να είμαι κοινωνικός, να χαιρετάω, να απαντάω σε όλα τα μηνύματα που δέχομαι, στους ανθρώπους που βλέπω στο δρόμο είναι ένα κομμάτι ίδιο με τον Τόλη. Επίσης, ένα άλλο κομμάτι είναι ότι θέλει να βοηθήσει και να συμβουλέψει όλους. Όχι για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, αλλά για να τους βοηθήσει. Είναι ένα κομμάτι που κουβαλάω κι εγώ και μου αρέσει που το έχει κι ο ήρωας που υποδύομαι», συμπλήρωσε.