ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Fipster: «Είμαι σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, πια το δηλώνω»

adv

 


O Fipster έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την πρόσφατη συνέντευξη που του έδωσε για το YouTube και σχολιάστηκε έντονα.

Ο νεαρός YouTuber δήλωσε πως κατανοεί την κριτική που δέχτηκε, ενώ τόνισε πως θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικό με τον φίλο του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», δήλωσε: 

«Είμαι σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου και το δηλώνω πια. Ναι, Ρούλα Βροχοπούλου. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε όλο αυτό με τη συνέντευξη. Ξέρεις τι; Μπορεί κάποια πράγματα να ήταν παραπανίσια, γιατί έχουμε μια οικειότητα με τον Κωνσταντίνο κι είμαστε φίλοι, αλλά μιλάμε για το YouTube, όπου είμαστε λίγο πιο άνετοι. Αν σε κάποιους δεν άρεσε η συνέντευξη, το δέχομαι».«Δέχομαι ότι κάποιοι θεωρούν πως ακούστηκαν παραπανίσια πράγματα και κάποια ήταν άκομψα, το δέχομαι. Εγώ όμως δεν τα βρήκα άκομψα και για αυτό δεν τα "φάγαμε" στο μοντάζ», εξήγησε για τις δηλώσεις του Βασάλου σχετικά με τους άνδρες που του προσέφεραν χρηματική αμοιβή για να περάσει τη νύχτα μαζί τους.

«Ο Κωνσταντίνος έχει αυτό το χιούμορ, που μετά από έξι μήνες στο Survivor που φέτος έδειξε το χιούμορ του, δεν γίνεται να μην καταλάβεις ότι κάνει 180% πλάκα με αυτό και ότι όλα τα τρολάρει και όλα τα κάνει πλάκα. Και να ήξερε ότι θα γίνει όλο αυτό, το ίδιο θα έκανε, γιατί μιλάμε για YouTube. Εκεί θέλεις να κάνεις μια πιο χαλαρή κουβέντα. Το λέω πως τη δέχομαι την κριτική, όμως δεν έγινε με σκοπό να παιχτεί στην τηλεόραση», τόνισε κλείνοντας.