ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάρισα: Το «μήνυμα στο κινητό» θα ισχυριστεί ο... σύζυγος στον ανακριτή για τον ξυλοδαρμό της 43χρονης αστυνομικού

adv


 Ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της 43χρονης αστυνομικού στη Λάρισα από τον σύζυγό της, αυτός ετοιμάζεται να παρουσιαστεί αύριο Δευτέρα 7 Αυγούστου μπροστά στον ανακριτή.style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-3898679088151809"
data-ad-slot="3727213471"
data-ad-format="auto"
data-full-width-responsive="true">


Ο ίδιος, σύμφωνα με το MEGA, θα προσπαθήσει να πείσει τον ανακριτή ότι δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό στην γυναίκα του, ενώ αν δεν τα... καταφέρει, κινδυνεύει με προφυλάκιση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σύζυγος της αστυνομικού θα αναφέρει ότι κάτι έγινε τα ξημερώματα και προκάλεσε την έκρηξή του και αυτό είναι ένα μήνυμα, στο κινητό τηλέφωνο της γυναίκας του.

Την ίδια ώρα, η 43χρονη αστυνομικός δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο, για να επουλώσει τα σωματικά αλλά και τα ψυχικά τραύματα που της προκάλεσε ο σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα τα έως τώρα στοιχεία, την ξυλοκοπούσε για σχεδόν 1,5 ώρα και συγκεκριμένα από τις 03:00 τα ξημερώματα, μέχρι τις 04:15 π.μ. που κλήθηκε και επενέβη η Αστυνομία, σώζοντας την 43χρονη.

«Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα οτι την χτύπησα»

Ο 53χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία, ανέφερε στους αστυνομικούς, ότι «ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ».

Η αξιωματικός της αστυνομίας νοσηλεύεται με πολύ σοβαρά τραύματα στα νεφρά, στην σπλήνα, στα πλευρά και το πρόσωπο. 

Οι γιατροί του γενικού νοσοκομείου της Λάρισας, δήλωσαν σοκαρισμένοι κυρίως από την αγριότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε από τον σύζυγο της.

Η νοσηλεύτρια και φίλη της, που την υποδέχτηκε στο νοσοκομείο, δεν την αναγνώρισε από τα χτυπήματα.