ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χαλκιδική: Χτυπησε ζευγάρι για μια θέση στη θάλασσα με πετσέτα – Στο νοσοκομείο 74χρονος

adv

 


Ηλικιωμένο ζευγάρι άφησε την πετσέτα του στην παραλία για να κάνει μπάνιο και ο υπεύθυνος του beach bar τους ξυλοκόπησε.

Σοκαριστικά είναι τα όσα καταγγέλλει στο Mega ηλικιωμένη γυναίκα που μαζί με τον σύζυγό της πήγαν σε παραλία της Χαλικιδικής για να κολυμπήσουν. Οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ του ζευγαριού και του υπεύθυνου beach bar, όταν έβαλαν την ομπρέλα τους στην άμμο, με αποτέλεσμα, σύφωνα με τα όσα περιγράφει η γυναίκα, να τους επιτεθεί, ξυλοκοπώντας τους. Μάλιστα, η ηλικιωμένη ήταν ήδη χειρουργημένη όταν εκτυλίχθηκε το συμβάν, ενώ ο σύζυγός της χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο γόνατο, μετά από τα βίαια χτυπήματα που δέχθηκε από το εν λόγω άτομο, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Σάββατο πρωί, 10:00. Λόγω του ότι είμαι χειρουργημένη στον εγκέφαλο, πηγαίνουμε πρωί. ‘Ημασταν δύο μέτρα μακρυά από τις ξαπλώστρες τους σε μέρος δημόσιο. Ούτε μπροστά ούτε πάνω πετσέτα να ακουμπήσω. Ερχεται λοιπόν κι αρχίζει να βρίζει», κατήγγειλε η 70χρονη στο MEGA για το περιστατικό που έγινε στα τέλη Ιουνίου.

«Ο σύζυγος ήταν σκυμμένος κι έβαζε την ομπρέλα. ”Θα σας πνίξω”, ”θα σας πετάξω”, πολλές βρισιές… Κι εγώ η αθεόφοβη για να μη σηκωθεί ο άνδρας μου, σηκώνομαι και λέω ”κύριε, γιατί είμαστε αχάριστοι; Τι μας προσφέρατε και είμαστε αχάριστοι;”. Μου δίνει μια μπουνιά στο μέρος που είμαι χειρουργημένη και πέφτω κάτω στην άμμο, σηκώνεται ο σύζυγος λέει “τι κάνεις; Η γυναίκα μου είναι χειρουργημένη”».

«Περιλαμβάνει τον άνδρα μου, του βάζει τρικλοποδιά, 74 χρόνων ο άνθρωπος, τον ρίχνει κάτω, του σκίζει τη μπλούζα, με το ένα χέρι τον πατούσε στον λαιμό. Να φωνάζω βοήθεια και να μην έρχεται κανένας… Έτρεξε μία κοπέλα, άγνωστη, που δεν την ξέρω να την ευχαριστήσω», κατήγγειλε ακόμη η γυναίκα.

H κοπέλα που έσπευσε να βοηθήσει το ζευγάρι ειδοποίησε το 100 και το 166, ενώ ο 74χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σπαράζοντας από τους πόνους. Η βιαιότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια, που χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο γόνατο.