ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κοριτσάκι ενός έτους πέθανε ξεχασμένο από τη γιαγιά του για 8 ώρες μέσα σε αυτοκίνητο

adv

 


Η 54χρονη γυναίκα ξέχασε πριν τη δουλειά της να πάει το κοριτσάκι στον παιδικό σταθμό – Οι υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος οδήγησαν το 14 μηνών παιδί στον θάνατο

Τραγωδία, όμοια με αυτή που σημειώθηκε στην Άρτα τον Μάιο συγκλόνισε την κοινή γνώμη στην Ελλάδα, έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, όταν μια 54χρονη γυναίκα άφησε την ενός έτους εγγονή της στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου για οκτώ ώρες, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύχθηκε στο εσωτερικό του οχήματος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η 54χρονη, η οποία κατευθυνόταν στην εργασία της, ξέχασε να πάει το 14 μηνών βρέφος στον παιδικό σταθμό. «Περίπου οκτώ ώρες αργότερα, η γυναίκα πήγε να παραλάβει το παιδί από τον παιδικό σταθμό, που βρίσκεται στην Redwood Lane στο Σμιθτάουν, όταν συνειδητοποίησε ότι το είχε αφήσει στο όχημά της», ανέφερε η αστυνομία.

Το νήπιο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του μικρού κοριτσιού, ενώ η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα απαγγείλει κατηγορίες για την υπόθεση.

ώθηκε στην Eλλάδα

Αυτό είναι το 15ο παιδί που χάνει τη ζωή του ξεχασμένο μέσα σε όχημα φέτος, σύμφωνα με το NoHeatStroke.org, έναν ιστότοπο που διαχειρίζεται λέκτορας του Πανεπιστημίου Σαν Χοσέ και παρακολουθεί τους θανάτους οι οποίοι προκύπτουν λόγων των υψηλών θερμοκρασιών μέσα σε αυτοκίνητα.

Η μέγιστη θερμοκρασία τη Δευτέρα στο Σμιθτάουν, το οποίο βρίσκεται στη βόρεια ακτή του Λονγκ Άιλαντ, άγγιζε τους 30 βαθμούς, ωστόσο μέσα στο όχημα ήταν πολύ υψηλότερη, προκαλώντας υπερθερμία στο κοριτσάκι με συνέπεια τον θάνατό του.