ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χαμός στην κεντρική αγορά της Μύρινας: Τράγος μπούκαρε σε βιβλιοπωλείο και τα έκανε ‘γυαλιά – καρφιά’! Δείτε βίντεο από την επέμβαση της Πυροσβεστικής

adv


 Αναστάτωση επικράτησε στην κεντρική αγορά της Μύρινας στη Λήμνο όταν τράγος μπούκαρε σε βιβλιοπωλείο και τα έκανε ‘γυαλιά – καρφιά’! Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την απομάκρυνση του μαινόμενου ζώου!…

Τράγος εγκλωβίστηκε σε αυλή καταστήματος και χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής για να ξαναεπιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα γύρω στις 21:00 δέχτηκε κλήση η πυροσβεστική υπηρεσία Λήμνου για εγκλωβισμένο ζώο-τράγο σε αυλή καταστήματος επί της κεντρικής αγοράς της Μύρινας (π.Κυδά) που γειτνιάζει με το βουνό.

Δυστυχώς το ζώο δεν μπορούσε να ανέβει στο βράχο παρά τις προσπάθειες του με αποτέλεσμα να κληθεί η Πυροσβεστική. Επιτόπου έφτασε κλιμάκιο ανδρών που με υπομονή κατάφερε να αιχμαλωτίσει τον τράγο και τον οποίο όπως βλέπετε αφού πέρασε μέσα από την ασφυκτικά γεμάτη με κόσμο κεντρική αγορά της Μύρινας, απελευθέρωσε στο βουνό.