ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κλέλια Ρένεση: Κάηκε από μαγειρικό λάδι στη Γαύδο αλλά δεν μπορούσε να εξεταστεί - Ο απίστευτος λόγος

adv


 Έλλειψη προσωπικού, ασθενοφόρων, κρεβατιών, τώρα και... κλειδιών.

Μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού έγινε η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, η οποία και φέτος επισκέφθηκε τη Γαύδο για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ωστόσο, ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί την έστειλε στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου, ή καλύτερα έξω από αυτό, αφού όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ο γιατρός δεν μπορούσε να την εξετάσει, καθώς το κλειδί του ιατρείου το έχει ο οδηγός του ασθενοφόρου, το οποίο βρίσκεται σε άλλο περιστατικό.

Όπως τόνισε μάλιστα η ηθοποιόςδεν υπάρχει δεύτερο κλειδί με αποτέλεσμα οι ασθενείς να περιμένουν έξω από το ιατρείο μέχρι να επανέλθει το ασθενοφόρο που έχει το κλειδί. "Επίσης, μου λέει ο γιατρός, δεν υπάρχει καθαριότητα. Δεν υπάρχει καθαρίστρια. Δε φτάνει που είναι εδώ και τραβάνε αυτά που τραβάνε. Πρέπει να καθαρίζουν μόνοι τους", πρόσθεσε η ηθοποιός.

"Ακούστε να σας πω τι μου έχει συμβεί. Έχω καεί στο πόδι μου από μαγειρικό λάδι και έχω έρθει εδώ στο περιφερειακό ιατρείο Γαύδου και περιμένω μισή ώρα με τρία τέταρτα. Ο γιατρός είναι εδώ, ο καλός μου και δεν μπορεί να με εξετάσει, γιατί δεν έχει κλειδί να μπει. Γιατί το κλειδί το έχει το ασθενοφόρο που έχει πάει να δει ένα άλλο περιστατικό! Δεν υπάρχουν δύο κλειδιά και δεν μπορεί κανένας άρχων, παράγοντας να τους βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Οπότε οι ασθενείς περιμένουν έξω από το ιατρείο μέχρι να επανέλθει το ασθενοφόρο που κρατάει το άλλο κλειδί", είπε αρχικά η ηθοποιός.

Με ζωγραφισμένη την έκπληξη στο πρόσωπό της αλλά και φανερά προβληματισμένη για τις απίστευτες ελλείψεις που αντιμετωπίζει το ιατρείο, σχολίασε ειρωνικά πως δεν μπορούν να βγάλουν ένα αντικλείδι, ενώ σύμφωνα και με όσα της είπε ο γιατρός, δεν υπάρχει καθαρίστρια με αποτέλεσμα οι γιατροί να πρέπει καθαρίζουν μόνοι τους το ιατρείο τους.

"Δεν υπάρχουν βασικά φάρμακα"

Εν συνεχεία, η Κλέλια Ρένεση ανέβασε νέα story μέσα από το Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού, λέγοντας: "Τα παιδιά εδώ με περιποιήθηκαν πάρα πολύ. Οι ελλείψεις είναι πολλές στο περιφερειακό ιατρείο της Γαύδου. Δεν υπάρχουν τα βασικά φάρμακα για να αντιμετωπίσεις κάτι παιδικό, οπότε οι γιατροί εδώ έχουν συνεννοηθεί με τα Χανιά και τους στέλνουν. Αν δεν υπήρχε η προσωπική φλόγα και ο εθελοντισμός η δουλειά δεν θα γινόταν".