ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτό του είπε & τον εξόργισε: Μαθεύτηκαν τα τελευταία λόγια του 57χρονου γιατρού στον πεθερό του πριν το φονικό

adv


 Νέα δεδομένα βγαίνουν στην επιφάνεια για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα, με δράστη τον 69χρονοπεθερό του θύματος, το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως αποδεικνύεται, ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον πεθερό και τον γαμπρό ήταν αυτό που φέρεται να «όπλισε» το χέρι του 69χρονου δράστη.

Η φράση του γιατρού στην Αγία Βαρβάρα «μη μιλάς σε πεθαμένους» φαίνεται πως ήταν αυτή που εξόργισε τον 69χρονο δράστη και πεθερό του και τον έφτασε μέχρι το φονικό.

«Η κόρη χαιρέτισε τους παππούδες και ο πατέρας γύρισε και της είπε μη μιλάς σε πεθαμένους. Ο δράστης γύρισε και του είπε με ειρωνεία, μη μιλάς σε πεθαμένους; Τώρα θα δεις. Φεύγοντας ο γιατρός με την κόρη για να πάν εκεί που ήταν μπήκε μέσα και πήρε την καραμπίνα», είπε αυτόπτης μάρτυρας για τον 69χρονο και τη δράση του.

«Τον περίμενε, γύριζε με το μεγάλο παιδί, το κορίτσι από ένα πάρτι εφηβικό. Είναι τρομερό, πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια», είπε ο γαμπρός του θύματος.

Με τρεις πυροβολισμούς αφαίρεσε τη ζωή του γαμπρού του. Μετά, με την καραμπίνα στο χέρι φωνάζοντας είμαι παλικάρι πάω να παραδοθώ κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό τμήμα.

Τί λένει οι γείτονες για τον 69χρονο δράστη και το χρονικό της τραγωδίας

«Είδα τον δράστη να κρατάει την καραμπίνα και δίπλα του ήταν ο γιος του που του φώναζε, τι έκανες γ@@ σου τον σκότωσες», προσθέτει.

Το μεσημέρι της Κυριακής, συνελήφθη και η σύζυγος του δράστη. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως υπάρχει μια κατάθεση που την «καίει». Σύμφωνα μ’ αυτή την κατάθεση, λέει ότι όταν η γυναίκα είδε τον γαμπρό με την ανήλικη εγγονή του να πλησιάζει, φώναζε από το θυροτηλέφωνο «ρίξτου, ρίξτου».

«Ούτε και εγώ ξέρω πραγματικά τι έχει συμβεί. Από την ασφάλεια μπορεί να βγάλουν μία άκρη γιατί εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη πραγματικά. Σίγουρα από την πλευρά του θύματος δεν πήγε κάτι στραβά, γιατί αγαπούσε την οικογένεια του και ήταν και καλόκαρδος, καλόψυχος, καλοπροαίρετος. Δεν μου είχε πει κάτι», λέει η αδελφή του θύματος.

Είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα στα πεθερικά του

Κι αυτή φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 57χρονος γιατρός καυγάδισε με τον πεθερό του, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πίστευε ότι ο γαμπρός του είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς τα εγγόνια του.

«Τον Οκτώβριο είχε γίνει ένα σκηνικό, πολύ άσχημο εδώ πέρα στη γειτονιά. Διαπληκτιζότανε ο πεθερός με τον γαμπρό του και την πεθερά, η κόρη. Έγινε φασαρία, φώναζε η πεθερά θα σας σκοτώσω, τον έβριζε ο πεθερός και μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

«Ο γιατρός είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, κατά των γονιών να μη βλέπουν τα παιδιά».

Και η σύζυγος του θύματος όμως συχνά ερχόταν σε αντιπαράθεση με τους γονείς της. Μάρτυρες ήταν όλη η γειτονιά. Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθούν ο 69χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας και η γυναίκα του.