ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

adv


 Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μάχη για τη ζωή του, με τα νεότερα να γίνονται γνωστά τη στιγμή, που κλείνει πλέον μία εβδομάδα διασωληνωμένος, μετά το καρδιακό του επεισόδιο.

Οι εξελίξεις στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Έκαναν δύο προσπάθειες να αποσωληνωθεί, όσο πιο γρήγορα φύγει από το μηχάνημα…»

«Οι γιατροί και η ομάδα κάνουν ό,τι είναι καλύτερο. Δεν έχει ακόμη αποσωληνωθεί, έκαναν δύο προσπάθειες. Θα κάνουν κι άλλες. Γίνονται κάποιες εξετάσεις πιο εξειδικευμένες σήμερα. Νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Σε αυτές τις περιπτώσεις στους ασθενείς που βρίσκονται στις ομάδες χρειάζεται υπομονή, γιατί δίνει μια μεγάλη μάχη ο κάθε ασθενής και πρέπει να την κερδίσουν. Θα προσπαθήσουν και τις επόμενες ημέρες για αποσωλήνωση. Όσο πιο γρήγορα φεύγει ένας άρρωστος από το μηχάνημα, τόσο καλύτερα είναι. Όμως αυτό θα το κρίνει η ομάδα των γιατρών γιατί όλα παίζουν ρόλο.

Για την αποσωλήνωση παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Είναι δύσκολη διαδικασία η αποσωλήνωση, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πάει σταδιακά και κρίνουν οι γιατροί αν πρέπει να το τελειώσουν ή όχι», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη