ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άφησε ιστορία στην tv, εξαφανίστηκε από παντού: Πώς είναι σήμερα η Αντιγόνη Άρχου Δράκου από το «Καλημέρα Ζωή» και τη «Λάμψη»

adv

 


Το «Καλημέρα Ζωή» και η «Λάμψη» είναι δύο από τις κορυφαίες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, με τις παραγωγές του Νίκου Φώσκολου να γράφουν μοναδικές σελίδες στα χρονικά του ΑΝΤ1 και της μικρής οθόνης, αναδεικνύοντας πολλούς σπουδαίους ηθοποιούς στα πολλά χρόνια προβολής τους.

Ο κορυφαίος σκηνοθέτης πάντοτε ήθελε να δουλεύει με συγκεκριμένους καλλιτέχνες, που εμπιστευόταν απόλυτα για το αποτέλεσμα, που ήθελε να βγάλει, κερδίζοντας τη λατρεία του τηλεοπτικού κοινού για τα έργα του. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και η Αντιγόνη Άρχου Δράκου, την οποία έχουμε δει, όπως καταλαβαίνει κανείς, και στις δύο σειρές.

Η Αντιγόνη ήταν, αρχικά, η σύζυγος του Λεωνίδα Άρχου, ο οποίος ήταν ο πατριάρχης της οικογένειας στο «Καλημέρα Ζωή», υποδυόμενος από τον τεράστιο Φαίδωνα Γεωργίτση. Μετά την αποκάλυψη, ότι ήταν μεγαλέμπορος ναρκωτικών, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1998, με την Αντιγόνη αργότερα να γίνεται σύζυγος του Γιάγκου Δράκου στη «Λάμψη», με παρουσία από το 1998 έως το 2000.

Η ζωή και η πορεία της Χριστίνας Θεοδωροπούλου

Η ηθοποιός, που ενσάρκωσε αυτό τον ιδιαίτερο χαρακτήρα για επτά ολόκληρα χρόνια, έχει χαθεί από το τηλεοπτικό σκηνικό εδώ και μια δεκαετία. Η Χριστίνα Θεοδωροπούλου, που κατέγραψε τεράστια πορεία σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, εμφανίστηκε τελευταία φορά στη μικρή οθόνη στις «Τρίχες» του ΑΝΤ1 τη σεζόν 2014-2015 και, έκτοτε, τη βλέπουμε αρκετά σπάνια.

Η Χριστίνα Θεοδωροπούλου κάνει και αρκετά σπάνιες εμφανίσεις, με μια από αυτές να είναι με το σύζυγό της, Παναγιώτη Παναγιώτου, με τον φωτογραφικό φακό να τους πετυχαίνει στο θέατρο «Κνωσός» όπου πήγαν να δουν την παράσταση «Η Αφροδίτη με τη γούνα».

Η Χριστίνα Θεοδωροπούλου με το σύζυγό της

Τον περασμένο Μάιο έγινε γιαγιά για πρώτη φορά και η χαρά της δεν κρύβεται. «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη αυτή την περίοδο γιατί η κόρη μου μού χάρισε ένα εγγονάκι. Είμαι γιαγιά, είναι 5 μηνών και είναι μια ζωγραφιά. Είναι αγοράκι.

Μου έχει δώσει τέτοια ευτυχία και τέτοια γαλήνη! Δεν το περίμενα γιατί δεν ήμουν έτσι με την κόρη μου. Δυστυχώς είναι μακριά μου γιατί δεν μένουν στην Ελλάδα, αλλά κάθε μέρα μου στέλνουν μια φωτογραφία», είχε δηλώσει.