ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σασμός εξελίξεις: Γιατί κόβονται τα επεισόδια - Πότε θα προβληθεί ξανά

adv

 


Λίγη υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν οι τηλεθεατές του Alpha, προκειμένου να παρακολουθήσουν νέο επεισόδιο από τη σειρά Σασμός, η οποία βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο στην πλοκή της και οι εξελίξεις είναι σοβαρές.

Τόσο το ζευγάρι Αστέρη - Αργυρώς, όσο και ο Μαθιός με τη Βασιλική είναι σε πολύ κρίσιμο στάδιο στις σχέσεις τους. Στα επόμενα επεισόδια κρίνεται το μέλλον τους και αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί και πως θα γίνει αυτό.

Ωστόσο, το κανάλι δεν θα προβάλει επεισόδια την Πέμπτη 15, την Παρασκευή 16 και τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, κάνοντας αλλαγές στο πρόγραμμά του.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 16/6 θα προβληθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ισπανίας - Ιταλίας στα ημιτελικά του Uefa Nations League. Την Παρασκευή 16/6 θα προβληθεί ο αγώνας Ελλάδας - Ιρλανδίας για τα προκριματικά του Euro 2024. Και τη Δευτέρα 19/6, ο αγώνας Ελλάδας - Γαλλίας και πάλι στη φάση των προκριματικών του Euro 2024.

Το επεισόδιο της σειράς Σασμός της Τετάρτης 14/6:

Ο Νικηφόρος μαθαίνει εξοργισμένος για τη φυγή της μητέρας του από το χωριό και αντιδρά απρόβλεπτα. Ο Παύλος εξομολογείται στη Μαρίνα τη διάθεσή του να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα.

Παράλληλα, η Βασιλική, ευρισκόμενη σε απόγνωση, ζητά κάτι από τη Στέλλα, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Όταν το ανακοινώσει στο Μαθιό, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο.

Ο Λευτέρης από την άλλη ομολογεί στη Θοδώρα την αλήθεια για τον Οδυσσέα. Ο Αντώνης και η Αιμιλία συζητούν για την επανεμφάνιση της Έλενας και την επερχόμενη απειλή.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς Σασμός: