ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Αυτή είναι η μεγάλη του αγάπη – To πλάσμα που του έχει κλέψει την καρδιά, οι αγκαλιές και τα φιλιά

adv


 Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο γοητευτικός εισαγγελέας από τη σειρά Παγιδευμένοι γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και αδυναμία ειδικά από το γυνακείο φίλο καθώς θεωρείται ως ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: To πλάσμα που του έχει κλέψει την καρδιά

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης αρκετές φορές και μέσα από τα social media του έχει εκφράσει την αγάπη και την αδυναμία του στα ζώα και δηλώνει φανατικός φιλόζωος.

Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα άλογα και όταν του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις ξεκλέβει χρόνο για να κάνει ιππασία.

Ενώ και το σπίτι του το μοιράζεται μαζί με τον σκύλο και τη γάτα του.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Οι αγκαλιές και τα τρυφερά φιλιά

Ο εισαγγελέας «Δημήτρης Μαρκέτος» ανέβασε ένα πολύ τρυφερό βίντεο στο Instagram όπου τον βλέπουμε ξαπλωμένο αγκαλιά με τον σκύλο του.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης τον ρωτά αν θέλει να πάνε βόλτα ή να φάει κι εκείνος το μόνο που κάνει είναι χαρούλες και να του δίνει φιλάκια.

«Πάντα είχα την τάση να φροντίζω. Ο άνθρωπος μπορεί να προστατευθεί μόνος του, το ζώο είναι εκτεθειμένο σε πολύ περισσότερους κινδύνους», είχε πει για την αγάπη για τα ζώα σε παλαιότερη συνέντευξή του.