ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάηκε το beach bar με τον σερβιτόρο «κολυμβητή» – Ολοκληρωτική καταστροφή

adv


 Η φωτιά στη Ρόδο μαίνεται για 6η μέρα και οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες. Το beach bar που βρέθηκε στο επίκεντρο πριν από λίγες μέρες, καταστράφηκε ολοσχερώς…

Η φωτιά στη Ρόδο κατέβηκε από την πλαγιά και σταμάτησε στη θάλασσα. Το beach bar που υπήρχε και είχε βρεθεί στο επίκεντρο για το «θαλάσσιο σερβίρισμα» πελατών πριν από λίγες μέρες, καταστράφηκε ολοσχερώς. Οι ξαπλώστρες και ο εξοπλισμός που υπήρχαν έγιναν στάχτη.Έγιναν όλα στάχτη

Όσο περνάνε οι ώρες και αποκαλύπτονται οι τραγικές συνέπειες της καταστροφικής πυρκαγιάς που μαίνεται ανεξέλεκτη στη Ρόδο, φαίνεται ότι εκτός από παρθένο δάσος και ζωικό κεφάλαιο έχουν καταστραφεί και αρκετές ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις.

Μεταξύ των επιχειρήσεων που έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από την πυρκαγιά που έφτασε στη θάλασσα είναι και το παραλιακό καφέ – μπαρ στο 2ο χλμ. της Λεωφόρου Ρόδου – Καλλιθέας.

Το συγκεκριμένο beach bar από τα πιο γνωστά στη Ρόδο, είχε γίνει γνωστό μετά το σάλο που προκλήθηκε για τον σερβιτόρο που παρέδιδε παραγγελιές… κολυμπώντας και τις παράνομες κατασκευές εντός της θάλασσας. Για το συγκεκριμένο μπαρ στην περιοχή Γλύστρα υπήρξε παρέμβαση από το υπουργείο Εργασίας και το Λιμενικό.

H φωτιά έφτασε μέχρι τη θάλασσα στη συγκεκριμένη περιοχή όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία και κατέστρεψε τις εγκαταστάσεις. Το πλήγμα που δέχεται η Ρόδος και στον τομέα του τουρισμού είναι τεράστιο, με πρόωρες αποχωρήσεις τουριστών και ακυρώσεις πακέτων.