ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Έμεινε «μισή», πιο όμορφη από ποτέ: Η αρετουσάριστη φώτο της Κατερίνας Ζαρίφη με κατακόκκινο μαγιό στις διακοπές της

adv

 


Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Κατερίνα Ζαρίφη ποστάρει φωτογραφία με το πιο υπέροχο ολόσωμο μαγιό.

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει έρθει επισήμως, όμως η Κατερίνα μας δεν έχει ακόμη πάει διακοπές. Μάλλον όμως θα τις ονειρεύεται και θα τις προγραμματίζει. Η φωτογραφία που ανάρτησε ως story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλλον κάτι τέτοιο μαρτυρά. Πως είναι έτοιμη για πολλά μπάνια στην θάλασσα. Η ιστορία αποτελεί ένα throwback που εικάζουμε πως είναι από προηγούμενες διακοπές. Πάντως μας ταξίδεψε για τα καλά.

Η φωτογραφία με φόντο ένα Κυκλαδίτικο σπίτι

Η Κατερίνα Ζαρίφη, φορώντας το ολόσωμο κόκκινο μαγιό της, με τα βρεγμένα της μαλλιά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ να ποζάρει μπροστά από μία ανοιχτή μπλε πόρτα ενός Κυκλαδίτικου νησιού “μυρίζει καλοκαίρι“.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κατερίνα Ζαρίφη

Η παρουσιάστρια, πρόσφατα όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα κιλά της, εάν αδυνάτησε, απάντησε μεταξύ άλλων: «Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι’ αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».

Tags