Ο Κωστής 41 ετών και η Παρασκιώ 82 ετών, κτηνοτρόφοι στο επάγγελμα, αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους για το υπόλοιπο της ζωής τους. Αν και η Παρασκιώ είχε τους ενδοιασμούς της, ο Κωστής δεν άφησε περιθώρια άρνησης, θέλοντας μάλιστα να κάνει έναν μεγαλόπρεπο γάμο, με 2.500 καλεσμένους και 100 κουμπάρους.

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν παρουσία των κολλητών του Κωστή αλλά και του παππά του χωριού.

Ο Κωστής, όπως αναφέρει το ekriti.gr καλωσόριζε όλους τους προσκεκλημένους, γυρνούσε από τραπέζι σε τραπέζι και κερνούσε όλον τον κόσμο. Όσο για τον γάμο, κάνει μεγάλα σχέδια. «Εγώ θα κάνω το γάμο. Θα καλέσω 2500 χιλιάδες άτομα και θα βάλω 100 κουμπάρους», λέει.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό, όπου βρέθηκε από το Ζαρό σαν βοσκός.

«Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στην συνέχεια όμως όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα , κάτι έκανε “κλικ” μέσα μου. Η γυναίκα αυτή παρά τη διαφορά ηλικίας κατάλαβα ότι μου άρεσε», λέει ο Κωστής, που επέμεινε ιδιαίτερα στο να την κατακτήσει.

«Του έλεγα “θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου”»

Σε αντίθεση με τον Κωστή, που έκανε το πρώτο βήμα και επέμενε, η Παρασκιώ ήταν πιο επιφυλακτική.

«Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. “Είναι αταίριαστο”, του έλεγα , “θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου”. Όμως αυτός επέμενε. Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε, τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα ,του είπα το “ναι” και από τότε είμαστε μαζί».

Το ζευγάρι έχει κάνει συζητήσεις για το μέλλον. «Ο Κωστής μου είπε ότι για διάφορους λόγους δεν θέλει κι αυτός παιδιά, θέλει μόνο να περνάμε καλά και να κάνουμε παρέα ο ένας στον άλλο κι ό,τι κάνει από δω και πέρα είναι δικό του. Να έχουμε υγεία και να είμαστε καλά. Είναι καλό παιδί, δεν θέλει να με στεναχωρεί, είναι καλόχαρος. Από τότε, τώρα και 15 μέρες μένουμε μαζί», είπε η κυρία Παρασκευή Λαμπρογιαννάκη, όπως είναι το όνομα της.