ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γυναίκα αστυνομικός θύμα άγριας επίθεσης από τον σύζυγο της – Δεν αναγνωρίζεται από το ξύλο

adv

 


Γυναίκα αστυνομικός θύμα άγριας επίθεσης από τον σύζυγο της – Δεν αναγνωρίζεται από το ξύλο

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες τους νέου περιστατικού ενδο-οικογενειακής βίας, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λάρισα, όπου μία γυναίκα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον συζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών τους, με συνέπεια να διακομιστεί στο νοσοκομείου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η άτυχη γυναίκα (εργαζόμενη σε σώμα ασφαλείας), αν και διέφυγε τον κίνδυνο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με βαριά χτυπήματα, που δεν την κάνουν πλέον αναγνωρίσιμη. Επίσης, φέρει κάκωση στο νεφρό, και αναμένεται να της τοποθετηθεί σωληνάκι.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο άνδρας επιχειρηματίας άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του, όταν η γύναίκα φέρεται να του ζήτησε να χωρίσουν.

Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Οι Εισαγγελικές Αρχές παραπέμπουν των άνδρα για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Ψυχολόγος έχει επιληφθεί για τη στήριξη των δύο παιδιών, τα οποία ευτυχώς, έλειπαν από το σπίτι.