ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

“Έφυγε το αγαπημένο μας παιδί, είμαστε συγκλονισμένοι”: Νεκρός ξαφνικά ο Θανάσης Μπούτας, θρήνος για τον 48χρονο

 


Μαύρη ημέρα στο Ελληνικό μπάσκετ, καθώς έφυγε από τη ζωή ο προπονητής Θανάσης Μπούτας σε ηλικία μόλις 48 ετών. Ο Μπούτας εργαζόταν στις Εσπερίδες, οι παράγοντες των οποίων ενημέρωσαν μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας για τον χαμό του νεαρού τεχνικού.

Ο 48χρονος τεχνικός στο παρελθόν ήταν βοηθός στην ομάδα των γυναικών, όμως τα τελευταία χρόνια κατείχε το πόστο του προπονητή στις Ακαδημίες.

Θανάσης Μπούτας

Θανάσης Μπούτας: Η ανακοίνωση του Συλλόγου

«Έφυγε από κοντά μας ξαφνικά, ένα αγαπημένο παιδί της ομάδας μας, ένας προπονητής που πρόσφερε τα πάντα για πολλά χρόνια στον σύλλογο σε όλες τις ομάδες, από την γυναικεία ως τις υποδομές.

Ο Θανάσης Μπούτας στα 48 του, δεν είναι πια κοντά μας και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, παράγοντες, προπονητές, αθλήτριες, γονείς φίλοι του σωματείου για την απώλεια ενός προπονητή, φίλου, ανθρώπου.

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ… Θανάση να είσαι ευτυχισμένος και χαμογελαστός όπου και αν είσαι πλέον. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ !!! Συλλυπητήρια στην σύζυγό του και τον γιό του Βασίλη», αναφέρει το κείμενο στο esperidesbasket.gr.

Θανάσης Μπούτας

Tags